API آشپزی
وبسرویس اختصاصی آشپزی دارای بیش از هزار دستور غذای ایرانی و غیرایرانی و انوع مربا و ترشیجات و…
دستور آشپزی تصادفی:
1 |
https://one-api.ir/cook/?token={token}&action=rand |
- بجای {token} رمزینه یا توکن خود را قرار دهید
خروجی:
1 2 3 4 5 6 7 |
{ "status": 200, "result": { "title": " سوپ شلغم و مرغ", "content": "مواد لازم برای ۸ نفر:\nدو قاشق مرباخوری روغن زیتون\n۴۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده\nیک عدد پیاز متوسط خرد شده\nدو عدد ساقه کرفس خرد شده\n۲۵۰ میلی لیتر آب مرغ\nدو عدد هویج متوسط خرد شده\nچهار عدد شلغم متوسط خرد شده\nسه عدد سیب زمینی متوسط خرد شده\nدو قاشق مرباخوری نمک\nکمی فلفل\n\nطرز تهیه:\nقابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس روغن زیتون را درون آن بریزید. گوشت های خرد شده مرغ را به روغن زیتون اضافه کرده و برای سه دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.\nسپس ساقه کرفس و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید و برای سه دقیقه با هم تفت دهید.\nکمی نمک به همراه نیمی از آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد به آرامی بپزد.پس از این که مواد پخته شد، بقیه آب مرغ را با هویج، شلغم و سیب زمینی خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه کرده، شعله زیر قابلمه را کم کرده، در آن را گذاشته و برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا مواد پخته و جا بیفتد و سوپ غلیظ شود.\n" } } |
جستجو دستور آشپزی:
1 |
https://one-api.ir/cook/?token={token}&action=search&q={query} |
- بجای {token} رمزینه یا توکن خود را قرار دهید
- بجای {query}نام خوراک مورد نظر خود را جهت جستجو وارد کنید
خروجی:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 |
{ "status": 200, "result": [ { "title": " خورش قیمه قارچ", "content": " قیمه جزو خورشهای خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانیهاست. لذا تصمیم گرفتم خورش قیمهای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد...\n مواد اولیه:\nلپه یک و نیم پیمانه\nقارچ یک کیلوگرم\nپیاز یک عدد\nرب گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری\nلیمو عمانی سه عدد\nسیبزمینی چهار عدد\nروغن، نمک و فلفل به میزان لازم\nزعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری\n\nطرز تهیه:\n- پیاز را خلال کرده در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.\n- سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه میکنیم.\n- نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را میافزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.\n- در اواخر طبخ، قارچهای خرد شده را هم داخل خورش میریزیم و میگذاریم جا بیفتد.\n- سیبزمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم.\n- خورش را در ظرف سرو کشیده و سیبزمینی سرخ شده را روی آن میریزیم.\n\n نکتـه\nمیتوانید به جای لیموعمانی از آبلیمو استفاده کنید و در این صورت باید آبلیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.\n" }, { "title": "خورش قیمه", "content": "خورش قیمه\n\nمواد لازم :\nگوشت خورشی 5\/0 کیلو \nپیاز 2 عدد \nسیب زمینی 400 گرم \nلپه 200 گرم \nلیمو عمانی 5 عدد \nرب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری \nنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم \nروغن به مقدار لازم\n\n روش تهیه :\n پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.\n سیب زمینی ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).\nدر صورت تمایل می توانید مقدار خیلی کم هم دارچین روی ظرف خورش بریزید که البته بستگی به ذائقه شما دارد.\n" }, { "title": "خورش قیمه آلو", "content": "خورش قیمه آلو\n\nمواد لازم :\nگوشت بدون استخوان : 500 گرم\nلپه : 150 گرم\nروغن مایع: 100 گرم\nآلو خشک : 200 گرم\nپیاز : 100 گرم\nرب گوجهفرنگی: یک قاشق چایخوری\nلیمو عمانی : سه عدد\nزردچوبه و دارچین :از هر کدام یک قاشق چایخوری\nنمک، فلفل و روغن :به میزان لازم\n\n طرز تهیه :\nپیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز میریزیم. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. آنگاه لپه را شسته و به بقیه مواد میافزاییم. به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد. پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش میریزیم. سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت 30 دقیقه با آلو میجوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.\n" } ] } |